KutyaSarok
Tippek, Érdekességek

7 rendszerezési tipp otthonra

Minden kutyás ismerheti azt az érzést, amikor egy hosszú otthon töltött nap után a kis kedvence játékait kell összeszedni a ház különböző pontjáról. Mert biztosak lehetünk benne, hogy nekik minimum 5 féle játék mindig elöl van, hogy legyen mivel játszani. Ezen kívül szeretjük őket kényeztetni különféle jutalomfalatokkal, illetve mindig minimum három féle táp és konzerv közül tudunk válogatni, hogy mit adjunk nekik vacsorára. A kiskutyáknál a bőség zavarát még a ruhák jelenthetik még, szerintem minden ilyen gazdi nevében szólhatok akkor, ha azt mondom, hogy ha meglátunk egy cuki kis ruhát, nem tudjuk a boltban hagyni, hiába van már otthon ezer másik hasonló darab. Hasonló helyzetek miatt sokan keresgélnek különböző ötleteket a könnyebb rendszerezés érdekében az interneten, ezért itt van 7 hasznos tipp a gazdiknak.

1) Tárold a játékait egy cuki dobozban

Csak hagyd nyitva a dobozt a földön, hogy bármikor hozzá tudjon férni kutyusod. Ha vége a játéknak, csak vissza kell dobálni azokat a dobozba. És még jól is mutat!

doggie-toy-basket-c

Forrás Pottery Barn

2) Tartsd frissen a tápot különböző dobozokban

Legyél kreatív, hasznosítsd újra a használt dobozokat. Ha pedig nincs sok időd, nagyon sok helyen lehet már kapni különböző tároló dobozokat és üvegeket (pl.: IKEA), amik már önmagukban is nagyon jól mutatnak.

home organization tips

Forrás Home Talk

3) Tárold a száraz tápot nagy dobozokban

Mint ahogy a reggeli müzlit tárolod a konyhában, úgy kutyusod tápját is tarthatod hasonló dobozokban, így könnyebben lehet frissen tartani azokat.

pet food

Forrás Ebay

4) Nyomtass különböző matricákat

Ezek a matricák szinte mindent feldobnak! Már szinte minden papírboltban lehet kapni ilyeneket. Akár nyomtatsz rá, akár kézzel írsz rá, mindkét esetben nagyon jól mutatnak!

5.-Stylish-Pet-Storage-_-Pretty-Fluffy-for-IHeart-Organizing-

Forrás I Heart Organizing

5) Tartsd egy helyen a kozmetikai dolgait

Egy kis kosárba, vagy fém dobozkába szedd össze az összes kozmetikai felszerelését (fésűt, sampont, szivacsot, stb..). Ezt is fel tudod címkézni, hogy még trendibb legyen.

OrganizingPetSupplies6

Forrás I Heart Organizing

6) Készíts saját állatorvosi ellenőrző lapot

Nagyon sok helyről tudunk már letölteni már előre elkészített papírokat ezzel kapcsolatban, így ha legközelebb meg kell látogatni az állatorvost, már el tudod vinni magaddal a kitöltött papírt, ami szemlélteti például a kutyusod fontosabb adatait, az oltások idejét, a műtéteit, allergiáit, stb..

important_documents_styled

Forrás Kikki.K

7) Egy kis fali polc a ruháknak, póráznak és különböző dolgoknak

bhg

Forrás BHG

Kellemes rendszerezést!

Forrás: prouddogmom.com

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .