KutyaSarok
Blog

Termékteszt – Tappancs spray érzékeny mancsokra

Egyre hidegebb idők érkeznek, ám a napi rutin így sem maradhat el a séta formájában. Ilyenkor nagyon kell vigyázni kutyusaink tappancsaira.

Reggel már a mínuszok röpködnek, és lassan már a jegesmacikkal is lehet találkozni a sarkon a séták alkalmával. A séta nem maradhat el ilyenkor sem, amikor már elég erősen fagy a talaj is. Akinek kistestű kutyusa van, az tudja, hogy kedvenceink – legalábbis a miénk nevében biztosan állíthatom – nem szeretnek sokáig a jeges betonon sétálni, mert nagyon fáznak a kis lábaik.

05

Ezért nagyon örültem, mikor egyik nap a napi bevásárlásunk alkalmával megláttam a polcon egy kifejezetten érzékeny mancsokra ajánlott sprayt kutyáknak. Rögtön megvettem Maylonak, aztán gyorsan ki is próbáltuk séta után.

02

Az állaga a nagyon híg szappanéhoz hasonlítható leginkább. A kutyusom mancsára elég csak egy fújás, amit aztán bedörzsölök a kis tappancsába, és elég is. Így biztosan ki fog tartani még jó sokáig, hiszen nem kell belőle sokat használni egy alkalommal. Két használat után már érezhetőbben puhábbak lettek  a mancsai is. Lehet fürdetés után, de száraz lábra is alkalmazni, akár napi szinten is. Bár még így is egy idő után húzza a kis lábait a hideg miatt, de ezzel a szerrel kicsit védeni tudjuk a kicsi mancsait.

Azonnali bőrregeneráló hatású ápolószer. Bent- és kint tartott kutyák (kis- és nagytestű egyaránt) igénybe vett, érzékeny mancsainak ápolására ajánlott leginkább. E-vitamin tartalmának köszönhetően gyorsan regenerálja a bőrt és puhává teszi kutyusunk tappancsát.

04

Összetevők: Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Polysorbate 60, Fragrance, Cetyl Alcohol, E-vitamin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene glycol, Benzyl alcohol

Adagolás és alkalmazás: Használat előtt a flakont alaposan fel kell rázni, majd közvetlenül a tappancsra permetezni. Nedves és száraz mancsokra egyaránt alkalmazható. Nem kell leöblíteni! Kerülni kell a termék szembe, fülbe vagy nyálkahártyára jutását. A spray szükség szerint, akár napi rendszerességgel alkalmazható.

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Ajánlott bruttó fogyasztói ára: 1599 Ft

Neked is van hasonló történeted, vagy megosztanád tapasztalataidat? Oszd meg másokkal is! Várjuk a személyes jellegű írásokat Tőletek, melyeket magazinunk Blog részében megjeleníthetünk! A részletekért tájékozódj Facebookon, vagy írj e-mailt a kutyasarok@gmail.com címre!

blogger

Forrás: kutyasarok.hu
Képek: kutyasarok.hu

One thought on “Termékteszt – Tappancs spray érzékeny mancsokra

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .