KutyaSarok
Blog

Ajándékötlet kutyásoknak: Barátság nyakörv és karkötő

Itt egy tuti tipp, hogy mivel lepd meg kutyás ismerősödet/párodat!

Mindjárt itt a Valentin nap, adunk egy szuper ötletet, hogy mivel lepd meg kutyás párodat!

Ez a kutyusnak és gazdijának szóló egyedi nyakörv és karkötő igazán egyedivé varázsolja azoknak viselőit. Kézzel készített, külön megrendelésre készülnek a különleges darabok. Anyaguk strapabíró, így igazán hosszú életűnek bizonyulnak. A nyakörvön egész nagy karabiner található, így bármilyen méretű pórázhoz kompatibilis lehet. A karkötő tépőzáras, nagyon jól tart. Bár információt nem kaptunk arról, hogy hogy bírják a vizet, de annak hatására semmiféle elváltozást nem mutattak.

Mivel méretre készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy jó lesz a méret, amikor kézhez kapod a csomagodat. Ha ki akartok tűnni egy kutyás találkozón, ez egy tuti választás lehet számotokra!

Kedvet kaptál hozzá? Réka munkáit megtalálod Facebookon és Instagramon, ahol le tudod adni a rendelésedet is! A nyakörvre és a karkötőre egyaránt tudsz névre szóló bilétát is kérni magatoknak. Ráadásul most újdonság képpen már kulcstartót is kaphatsz a szett mellé!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .