KutyaSarok
Utazz Kutyával!

Utazz kutyával #1: Hotel Mayer Superior

Az Utazz Kutyával sorozatunk első állomása Alsóörsre vezetett, ahol a Hotel Mayer vendégei voltunk két éjszakára. 

Az új esztendőt a Balaton partján köszöntöttük, és természetesen a két kutyát sem hagytuk otthon. Szerencsére manapság már egyre könnyebb kutyabarát szálláshelyet találni, egyre több szálloda és panzió engedi be négylábú barátainkat is. A Hotel Mayer a Balaton északi oldalán helyezkedik el, Alsóörs lankáján, ahonnan egy kis séta után remek kilátás nyílik a tóra. A környék csendes (így télen mindenképpen), a közeli kilátóba pedig kutyával egy szuper túrát lehet tenni. A környezet tehát adott kedvenceink számára is, hogy semmiből ne szenvedjenek hiányt.

A szálloda tulajdonosától és a személyzettől is meleg fogadtatásban volt részünk. Elfoglaltuk a szobánkat a családias hangulatú hotelban, a kutyusok pedig egyből elkezdték felfedezni azt. Mennyi új szag nekik, le is foglalta őket egy kis időre. A legnagyobb pozitívum az volt  hogy földszinti szobát kaptunk, aminek a terasz ajtaja az utcára nyílt, így ha ki akartuk vinni a kutyákat, nem kellett körbe menni a folyosókon és a recepción át.

Egyetlen negatívumot tudok említeni csak. A folyosókon, illetve a szobákban mind padló szőnyeg volt (mondjuk a mi kis testű kutyáinknál ez pont piros pont, mert imádják). Ha valaki esetleg olyan kutyussal jön, aki nem szobatiszta, annál okozhat gondot az eesetleges „baleset” feltakarítása. Illetve a szobalányok bajlódhatnak esetleg még a hosszú szőrű kutyák után a takarítással, hiszen sokkal nehezebben jön ki a szőr a szőnyegből.

Összeségében elmondhatom, hogy szuper 3 napot töltöttünk el, mindenki nagyon jól érezte magát. Ha valaki szereti a családias hangulatú szállodákat, annak bátran tudom ajánlani, hiszen négylábú barátját sem kell otthon hagyni!

Pontszámunk: 8/10

Szobafoglalás: www.hotelmayer.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .