Hard Dog Race 2016

2016. október elsején kerül megrendezésre először a Hard Dog Race elnevezésű verseny Piliscséven, mely most nem csak a kutyákat, de a gazdikat is próbára teszi! A futamok reggel 9-től délután 15 óráig 15 percenként folyamatosan indulnak.

 

A HDR egy extrém akadálypályás futóverseny, amelyet a kutyáddal együtt teljesíthetsz.

Itt nem csak az idővel harcolsz, hanem versenyezni fogsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a sárral, a vízzel, a néha makacs kutyáddal, és nem utolsó sorban önmagaddal. Mert fáradt leszel. Fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. A végén azonban, amikor a kutyáddal együtt célba értek, csak az öröm marad. A semmihez sem hasonlítható mámoros győzelem boldogsága. Olyan, amilyenben talán még sosem volt részed. Amire büszke lehetsz, büszke magadra és a kutyádra. Magatokra, így együtt, egy csapatban. A HDR‐en részese lehetsz egy a kutyás közösségnek. Új barátokra lelhetsz, akik mind gratulálni fognak a nem hétköznapi teljesítményedhez.

A HDR nem csak egy verseny, egy kutyás ünnepnap.

Hard Dog Race 2

Ha családoddal érkezel, gondoskodunk arról, hogy azok is jól érezzék magukat, akik nem versenyeznek. Játékos, ismeretterjesztő kutyás programok várják az érdeklődőket.

A HDR a felelős kutyatartás elkötelezett híve.

A HRD verseny egyben örökbefogadó nap is. Lehet, hogy az fog örökbe fogadni majd a gazdira, családra váró kutyák közül egyet, aki csak elkísért a versenyre. Sőt az is lehet, hogy ők majd jövőre együtt indulnak ezen a versenyen. Mindez együtt a Hard Dog Race. Verseny, de ugyanakkor ünnep. A te ünneped, a kutyád ünnepe, a mi ünnepünk. Miénk, őrült, kemény kutyásoké.

Hard Dog Race 3

További információk:

Versenyszabályzat

Nevezési dokumentumok

Nevezési díjak és nyeremények

Forrás: harddograce.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás