KutyaSarok
Tippek, Érdekességek

Kevés Az Időd? 4 Tipp, Hogy Formában Maradjon Kedvenced

A ami rohanó világban kevés idő jut a kutyánkra, pedig a házi kedvenc igényli, hogy minél többet foglalkozzunk vele. Itt van négy tipp, hogy kevés időnket hogyan oszthatjuk be jobban, hogy a kutyusra is maradjon elég.

Séta együttBiciklizzetek együtt.

Ez a módszer azon kutyusoknak ideális, akik tele vannak energiával, így rövid idő alatt jól le tudod őt fárasztani. Nyilván a kistestű kedvencek nem fognak tudni lépést tartani (beleértve még a nagytestű kölyökkutyákat, illetve a más idős kutyusokat), de egy nagytestű kutyával bátran neki lehet indulni. Így nemcsak négylábú barátod, hanem te is formába hozhatod magad.

Baráti segítség.

Ha van egy közeli ismerősöd, vagy szomszédod, aki ugyancsak kutyát tart, miért ne oszthatnátok fel a sétáltatást? Egyik nap Te viszed el a kutyusokat, másik nap pedig ő.

Bérelj Kutyaszittert.

Ha csak egyszer is a héten, ha nincs elég időd, bérelj valakid kedvenced mellé. Ezzel az új alkalmazás segítségével megtalálhatod kutyusod számára a megfelelő embert. Az oldalon több féle segítség közül is választhatsz: akár csak egy sétáról, etetésről, vagy egy hétvégi befogadásról lenne szó, biztosan találsz megbízható jelentkezőket, akik vigyáznának a kutyusodra.
Látogass el az oldalra: DogSurf Játék a parkban

Séta helyett játék a parkban.

Ahelyett, hogy sétálnátok egy kört a parkban, vidd magaddal a kutya kedvenc labdáját. Keressetek egy nagy füves részt, ahol nem zavartok senkit, és kezdődhet a játék! Próbáld minden alkalommal messzebbre dobni a labdát, hogy minél többet, minél gyorsabban fusson utána. A végén meglátod, jobban elfárad, mintha csak sétáltatok volna egy kört.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .