Quantcast

LisaDogShop

A LisaDogShop egy családi vállalkozás, amit három testvér alapított 2020 végén. Pár mondtadban kérdeztük Őket, hogy meséljenek picit magukról, mi inspirálta őket.

Már gyerekként nagy kutyabarátok voltak. Nagyszüleiknek több kutyája is volt. Mindig örömmel játszottak velük, így viszonylag hamar nagy kutyabolondok lettek. Azonban saját kutyájuk csak jóval később lett.

Első kutyusuk karácsonyi ajándékként érkezett hozzájuk és borította fel az életüket. Lisa kutyus mindig is virgonc természetű labrador volt. Örömmel használta ki, hogy eleinte keveset tudtak a kutyák helyes neveléséről, habár imádták őket. Azóta persze sikerült megnevelni és a csapatuk fő tagja. A vállalkozásuk is róla lett elnevezve, hiszen annyira imádják őt.

Második kutyájuk Louie szintén egy labrador. Kölyökkutyaként került hozzájuk. Mindig is nagy emberbarát volt. Bohókás természetével mindenkit hamar fel tud dobni. Azonban, hogy teljes legyen a csapat egy mentett tacskó keverék kutyát is örökbe fogadtak Mili személyében.

Imádnak a kutyusokkal közös programokat csinálni, játszani, tanítani, kirándulni és fotózni őket.

Az utóbbi időben elkezdtek felszereléseket készíteni. Kutya nyakörvet, pórázt és fekhelyeket. Nagyon megtetszett nekik a vidám, színes, egyedi kutya felszerelés. Az alkotó munkát is nagyon élvezik, így megalapították a LisaDogShop-ot.

Örök kedvenc darabjuk egy fém csatos háromszög mintás nyakörv. Ez volt az egyik első termékük. Vásárlóik is ezt kérik tőlük a legtöbbször. Az általuk gyártott felszereléseket folyamatosan tesztelik, és próbálják mindig új ötletekkel bővíteni webshopukat.

Mi egy csodaszép levél mintás nyakörvet kaptunk tesztelésre Tőlük. Szintén fém csatos, az anyaga és a varrása pedig nagyon strapabírónak bizonyult ezidág. Szívből ajánljuk Nektek mi is, dobjátok fel a sétát Ti is egy hasonlóan vidám darabbal!

Az érdeklődők egyelőre csak a virtuális térben Facebookon és Instagrammon találkozhatnak és ismerhetik meg a termékeket.

Ez egy szerelem projekt számukra. Szívvel-lélekkel készítik termékeiket a kutyusoknak. Reméljük a Ti tetszéseteket is elnyerik majd!

Itt megtaláljátok őket:
LisaDogShop – www.lisadogshop.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás