KutyaSarok
Hírek

Intelligens kutyahám az egészségért – Bemutatta Duo-Flex® termékcsaládját a Julius-K9®

Hamarosan a kutyák és gazdáik számára egyaránt kényelmes megoldást kínáló, ízületeket kímélő hámban sétáltathatjuk kedvencünket. A prémium minőségű kutyafelszereléseket gyártó Julius-K9® továbbfejlesztette 2010-ben megjelent IDC® kutyahámját annak érdekében, hogy egészségesebb és kényelmesebb megoldást nyújtson ebek és gazdáik számára.


62U7221A fényvisszaverő, trikolor szélszegéssel, sötétben világító szélekkel és foszforeszkáló, cserélhető oldalfelirattal rendelkező Duo-Flex® a világon az első olyan kutyahám, amely az eb számára nyújtható maximális kényelem mellett a pórázt tartó ember egészségére is jótékony hatással van. Speciális kialakításának köszönhetően a mozgás során továbbított mikrorezgéseket – így az ízületek terhelését – csökkenti, ezáltal a pórázt tartó kéznek és a vállnak egyaránt kíméletes, valamint elősegíti egy esetleges, korábban szerzett sérülés gyógyulását.

NAI8597

Az idei fejlesztésű Julius-K9® Duo-Flex® kutyahám prémium alapanyagok felhasználásával készült: lélegző bélésének, víz- és párataszító belső szivacsának köszönhetően akár az egész napos túrázás, séta sem viseli meg a kutya szőrét, kényelemérzete pedig hosszú órák után is megmarad. A hám külső borítása víztaszító anyagból készült, míg csatjai törésbiztosak és -30 °C-ig fagyállók.

NAI8814

„A Julius-K9® hisz benne, hogy az IDC® Duo-Flex® hámra nagy igény lesz az európai piacon. A kutyatulajdonosok visszajelzéseit és igényeit figyelembe véve a Julius-K9® olyan fejlesztésekkel állt elő, mint az egyedi tépőzáras felirat, a cserélhető oldaltáskák, vagy a sötétben világító felszerelések. Úgy gondolom, az innováció áthatja egész működésünket, az újító, professzionális megoldásokat keressük, hogy egyedülálló élményt nyújthassunk és örömet szerezhessünk vásárlóinknak és négylábú társaiknak egyaránt. A 2017-es év különösen a fejlesztések éve, melyek megkoronázzák huszadik születésnapunkat” – hangsúlyozta Sebő Gyula, a Julius-K9® ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .