KutyaSarok
HírekKutyás szolgáltatásokUtazz Kutyával!

Utazz Kutyával! – Kapolcsi Sziklák

Következő állomásunk a Balaton-felvidék lankái közé kalauzolt minket. Kapolcs festői környezetében lévő szálláshelyünk az újonnan kutyabaráttá nyilvánított Kapolcsi Sziklakabinok egyike volt.

Kapolcs és Vigántpetend között, a mező közepén helyezkedik el 6 prémium kivitelezésű kabinház, melyek az év minden napján szeretettel fogadja az oda érkezőket. A sziklakabinok úgy lettek tervezve, hogy a párok zavartalanul élvezhessék a csendet és természet közelségét.

A faházak mindegyikében privát infra szauna és jacuzzi található, így háborítatlanul lehet élvezni a testi-lelki feltöltődést. A tervezők arra is figyeltek a kabinok elhelyezése során, hogy az időtöltés teljesen zavartalan legyen, így a vendégek teljesen elszeparáltan tudnak kikapcsolódni a faházakban.

A kabinok fényes szobáiban a fa és üvegfelületek természetes harmóniája került ötvözésre. Az ágyból élvezheted a panorámát, így válik igazán természetközelivé az élmény. A konyha és a minibár jól felszerelt. A Kabinok 11 nemzetközi design díjat tudhatnak magukénak, így biztos lehetsz benne, hogy a Kapolcsi Sziklákban egyedülálló stílusra és kényelemre lelsz .

Nem utolsó sorban pedig mostantól a kutyádat sem kell otthon hagynod, hiszen négylábú kedvenceinket is szívesen látják vendégül. A szállásadók rájuk is gondoltak, hiszen a faházban etető- és itatótálat, fekhelyet, illetve ürülék gyűjtő zacskót is készítettek be nekik.


Értékelésünk

A személyzet kedves és segítőkész, minden kérdésünkre felkészült és kielégítő választ kaptunk. Kutyusainkat is szívesen látták.

A szálláshelyen belül – természetesen a többi vendég nyugalmát és pihenését előtérbe helyezve – szabadon mozogtunk a kutyusokkal figyelve arra, hogy ne hagyjunk magunk után szemetet, ürüléket.

Séták szempontjából egy igazi paradicsom a hely, bármerre is indulunk. A recepción részletes információt kaptunk a túra útvonalakról, azok hosszáról és idejéről. Mi egy kisebb kört választottunk, ami bevitt Kapolcs gyönyörű városába, kényelmes 5 km-es távot jártunk be. De a kalandvágyóbbaknak 10-20 km-es útvonalakat is tudnak ajánlani az ott dolgozók.

Negatívumot talán nem is tudnánk említeni. Estére érdemes egy zseblámpával készülni, mert a pallók mellett éjszaka nem voltak – lehet csak aznap este, mikor ott tartózkodtunk – felkapcsolva a lámpák, így az esti egészségügyi séta eleje a kutyusokkal sötétben tapogatózás volt. (A recepción van megadva telefonszám, ha bármi problémánk lenne, de ilyennel nem szerettük volna már este zavarni a kollégákat.)

Ne maradj le a legfrissebb videókról, kövess minket TikTokon!