Quantcast

Kislányt mentett a 17 éves süket, félig vak kutya

Max, a 17 éves süket, félig vak kutyus mentett meg egy 3 éves kislányt Queenslandben, Ausztráliban. Több, mint 15 órán keresztül vigyázott rá az esőben, míg megtalálták őket.

Péntek déluátn 3 órakor jelentették Auróra eltűnését. Szülei nagy erőkkel kezdték keresni a kislányt, de nem találták sehol.

Szombat reggelre több, mint 100 önkéntes kereste már, köztük a rendőrség is beszállt a nyomozásba. Leisa Benett, Aurora nagymamája elmondta, hogy hallotta a kislányt hangját a közeli hegyekben szombaton, elindult abban az irányban, és ott találta Maxet. “Mikor felértem a domb tetejére, egy kutya jött velem szembe, és egyenesen a lányhoz vezetett.” – nyilatkozta a nagyi az ABC.net.au-nak.

 

 

Aurorát szombat reggel 8 órakor találták meg, 1.2 mérfölddel távolabb a házuktól. Kisebb vágásokon kívül más baja nem esett, hála Maxnek, aki feltehetőleg egész éjszaka vigyázott rá a cudar, esős időben.

Cikk és képek: Foxnews.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás