KutyaSarok
Hírek

Instagram kutyáknak? – Új applikáció kutyásoknak

Az Instagramot böngészve nagyon sok kutyás profillal találkozhatunk, ahol a gazdik megörökítik kedvenceik mindennapjait. Ezt a vonalat továbbgondolva hozták létre a MeetMyDog nevű telefonos applikációt.

Az appon belül nem csupán képeket tudunk feltölteni, napi bejegyzést írni, vagy épp a helyzetünket megosztani, de arra is lehetőségünk nyílik, hogy a közelünkben lévő kutyusokkal is megismerkedjünk.

MeetMyDog2

Miután regisztráltad magad gazdiként, meg tudod adni saját kutyusodat/kutyusaidat. Pár mondatban jellemezni is tudod őt, valamint a kedvenced tulajdonságait is meg tudod adni. A helyzeted megadása után már kész is vagy, teljes értékű MeetMyDog tag lehetsz.

Böngészhetsz mások által feltöltött képek között, lájkolhatsz, kommentelhetsz, és ha engedélyezted, hogy az applikáció hozzáférjen a helyzetedhez láthatóvá válik, hogy hol is vagy éppen. Ha sétálni indulsz, akkor a második oldalon a bal felső sarokban lévő ’Start Walk’ feliratra kattintva máris elkezdi mérni, hogy merre és mennyi sétáltok kedvenceddel. Természetesen meg is tudod osztani az aktuális élményedet, hogy mi történik veletek éppen.

Többi kutyus

Ami még egy jó oldala az appnak, hogy azt is meg tudod nézni, hogy milyen kutyusok vannak a közeledben. Ha a kutyás barátaid is regisztráltak, az alkalmazáson belül például meg tudjátok beszélni a következő közös séta, vagy esetleg találkozó helyszínét és idejét, így érdemes minél több embernek regisztrálni.

One thought on “Instagram kutyáknak? – Új applikáció kutyásoknak

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .