KutyaSarok
Termékek

PLATINUM Natural szuperprémium száraz és nedves kutyaeledelek

A napokban volt szerencsénk kipróbálni a Platinum Natural szuperprémium száraz kutyatápjait. A mottójuk: „Tegye Ön is boldoggá kutyáját a PLATINUM-mal!”. A természetes tápok magas minőségűek, teljes értékűek, legalább 70% friss húst/halat tartalmaznak.

Kutyatartóként ők maguk is igazán büszkék arra, hogy termékeik kimagasló minőségűek, az összetevőket gondos odafigyelés mellett válogatják össze. Száraz kutyatápjaik legalább 70% friss hús, míg nedves eledeleik legalább 83% friss hús/friss hal felhasználásával készülnek, nem tartalmaznak vágóhídi hulladékot és hozzáadott vizet. Ennek köszönhetően a kutyusok éppen azt kapják, amelyre a farkas utódjaként, és egy húsevő táplálkozási szokásait tükröző emésztőrendszerüknek szüksége van: sok-sok, és még több friss húst.

Külön érdekesség volt számunkra a tény, hogy a Platinum száraz tápok – sok más prémium táppal ellentétben – nem duzzadnak meg a kutya gyomrában, ezzel elkerülve például sok gazdi rémálmát, a gyomorcsavarodást. Ez a kimagaslóan nagy hústartalomnak köszönhető. Emellett az ibériai sertés és a marhás tápuk gabonamentes, illetve minden táp gluténmentes. Így az érzékenyebb emésztésű kutyusoknak is bátran adható eledelek.

Erről egy érdekes videós tesztet is készítettek, melyben összehasonlítják a PLATINUM Natural száraz kutyatápokat néhány hagyományos eledellel:

A kutyatápok maximálisan a kutya táplálkozási szokásaira lettek szabva. A száraztápok teljes értékűek, legalább 70%, friss, emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készülnek, melyeket a készítők zöldségekkel, gyümölcsökkel, antioxidánsokkal és vitaminokkal egészítettek ki. A tápok textúrája rugalmasabb, mint a többi jól megszokott száraztápé, így plusz víz hozzáadása nélkül is bátran oda lehet adni a kutyáknak. Nem tartalmaznak adalékanyagokat, sem illat- és ízfokozókat, hozzáadott víz nélkül készülnek.

A nedves kutyaeledelek jóval több arányban tartalmaznak húst, legalább 83%-át adják húsok/halak, emellett olajok, természetes antioxidánsok, válogatott zöldségek, vitaminok és nyomelemek alkotják azokat. A hagyományos konzervekkel ellentétben nem tartalmaznak hozzáadott vizet, csupán csak a saját levükben főzik meg az alkotóelemeket. Ennek köszönhetően őrzik meg az értékes tápanyagokat, és nincs szükség semmi egyéb, a kutya számára teljesen felesleges adalékanyagra.

Meglepő tény lehet az, hogy egy 375 gramm kiszerelésű Platinum Menu prémium nedves kutyatáp tápanyagtartalma megfelel egy 800 grammos, prémiumnedves kutyaeledel tápanyagtartalmának. Elgondolkodtató, hogy mi lehet az utóbb említett eledelek fennmaradó részében, mivel egészítik még ki azokat.

A tápokon kívül jutalomfalatok, valamint fog- és bőrápoló termékek gyártásával is foglalkozik a cég, hasonlóan magas minőségben. Az Oral Clean+Care eltávolítja a fogkövet, enyhíti a fogínygyulladást, megszünteti a kellemetlen lehelletet és megakadályozza a fogkőképződést. Skincare terméke természetes módon segíti a bőr gyógyulását, emellett antibakteriális és hidratáló hatású.

Ha kedvet kaptál, és kutyusodat meglepnéd valamelyik nagyon húsos és egészséges prémium eledelükkel , az alábbi linken tudsz rendelni kutyusod számára a tápok közül:

https://shop.platinum-natural.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .