Quantcast

Junior kutyás futóverseny – egy felejthetetlen élmény gyerekeknek

A Hard Dog Race futamok az elmúlt években több ezer aktív gazdit mozgattak meg kutyás akadályfutó versenyeiken, felnőtteket és gyermekeket, fiatalokat és időseket egyaránt. A futamok védjegyévé váltak a vizes árkos akadályok, a sárban csúszás mászás és a kőkemény szintkülönbségek legyőzése. A Hard Dog Race történetében először egy nemes ügy érdekében meglepő újdonsággal rukkolt elő, akadályok nélküli kutyás futamot rendez 2019. március 23-án Pomázon.

A Hard Dog Race Not Just Run verseny lényege, hogy minden nevező kiválaszthat egyet a HDR Önzetlenül Partnerei közül, akiért a versenyt futni fogja.  Dobogós hely esetén értékes és hasznos ajándékokat nyerhetnek a 8 kutyás szervezet egyikének, melyek között állatvédelemmel, állatmentéssel és segítő kutyák képzésével foglalkozó csapatok is helyet kaptak.  A HDR Not Just Run a felelős állattartás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet egy több lépcsős edukációs programmal, melynek első lépcsőfoka a Not Just Run futam.

A szervezők természetesen most is gondoltak a gyerekekre, hiszen az elmúlt évek Hard Dog Race Base Junior futamai bebizonyították, hogy a kicsik hihetetlen módon képesek küzdeni a célba érésért és felnőtthöz méltó felelősséggel vezetik kutyájukat a versenyen.  A felelős állattartást és a megfelelő gondoskodást nem lehet elég korán elkezdeni, ezért a junior futamok mindig fontos részét képezik a Hard Dog Race versenyeknek. Egy ilyen pálya teljesítése a gyerekek számára olyan hatalmas élmény, mely talán örökre meghatározza a kutyákhoz fűződő viszonyukat.  Óriási kihívás ez számukra, hiszen az egyéni teljesítményén túl figyelniük kell a kutya jelzéseit egy igazi szövetséget kell alkotniuk és egymásra utalva, együtt kell teljesíteni a kihívást. Aki már látta a Junior futamok alkalmával a befutó gyerekek arcán a büszkeséget és boldogságot, az tudja, hogy ezek a kisgazdik és kutyáik valóban felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

A Hard Dog Race Not Just Run Junior futamán természetesen a gyerekek is egy szervezetért fognak futni, így az önzetlen segítségnyújtásra is példát mutat nekik a verseny, hiszen a pályán minden egyes lépést azért tesznek meg, hogy számukra ismeretlen kutyák életét tegyék jobbá.  Most is,  mint minden Hard Dog Race futamon értékes befutócsomagot kapnak azok versenyzők, akik teljesítik a távot és a dobogós helyezettek  sem – bár nyereményüket felajánlják az általuk választott szervezetnek –  fognak üres kézzel hazamenni.

A Hard Dog Race Not Just Run Junior futamára 8-14 éves korig lehet jelentkezni, természetesen szülői beleegyezéssel és kísérettel.

Helyszín: Pomáz, Magyar Vár – Pomáz
Időpont: 2019. március 23. szombat
Versenytípusok: Felnőtt, Csapat, Junior. Nevezés: https://harddograce.hu/nevezes/

NOT JUST RUN – NE CSAK FUSS, VÁLLALJ FELELŐSSÉGET!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás