KutyaSarok
Kutyás szolgáltatásokSzolgáltatók

ME and my DOG Budapest – Kézzel készített ajándék boxok kedvencednek

Szeretet. Természetesség. Gondoskodás. – olvasható a ME and my DOG Budapest weboldalán. Ez Magyarország első organikus meglepetésdoboza kutyusoknak. Ha számodra is fontos a környezet megóvása, akkor ezzel a dobozzal nem tudsz mellé nyúlni! Kérdéseinkre a boxok egyik megálmodója, Horváth Loretta válaszolt.

 Kérlek pár mondatban mesélj magatokról, kutyás múltatokról!

Engem Lorettának hívnak és stylistként dolgoztam magazinoknál, magyar tervezőknél. Vőlegényem, Patrik, akivel már több mint 5 éve boldogítjuk egymást, pedig hivatásos sportoló. Mielőtt felköltöztem Pestre, a családban már volt egy kutyusunk Lüszike, aki egy Bichon havanese. Nagyon szerettünk volna egy közös kutyulit is, így egy hét összeköltözés után hozzánk került Robinka, aki egy Bichon & Schnauzer mix. Őszintén bevalljuk, nagyon örülünk neki a mai napig és ha újra választás elé kerülnénk egy percig sem haboznánk a keverék kutyust illetően. Ha jellemezni kéne Robinkát azt mondanánk: nagyon hálás, bújós, a tárgyaktól félős, gazdi védelmező, riasztó szeretet csomag. 😀

Mindig is első helyen voltak nálunk az állatok, rendszeresen járunk menhelyekre, támogatjuk őket. Bevallom, akárhányszor kimegyünk egy ilyen helyre, az sírással végződik nálam. Bízunk benne, hogy egyre több ember fogad majd örökbe egy kiskedvencet és boldogítják majd egymás mindennapjait!

Mi inspirált Titeket a vállalkozás indítására? 

Nagyon érdekes története van. Két évvel ezelőtt, Karácsonykor éppen Barcelonában jártunk, amikor megpillantottunk egy nyitott udvart tele kutyussal és mindenféle termékkel. Belépve csak úgy ámultunk és bámultunk, hogy mennyire központi szerepet játszik a spanyol emberek életében a kutya. A nyakkendőktől és nyakörvektől kezdve, a papírból készült kézműves tárgyakon keresztül, a képeslapokon, lego figurákon, különböző ékszereken és posztereken át mennyi dolog volt a kedvencek és a gazdik számára.

Amikor hazajöttünk arra gondoltunk: mi is egy ilyen különleges dolgot szeretnénk nyújtani, többet adni hűséges négylábú barátainknak a megszokottnál! Tudtuk jól, hogy Magyarországon mi lennénk az elsők, akik 100%-ban természetes, organikus és újrahasznosított ajándék boxokat készítenének és belevágtunk. Így született meg a ME and my DOG Budapest.

Mit lehet tudni a dobozokról? Miben több, mint a piacon lévő többi hasonló termék?

Dobozaink újrahasznosított papírból készülnek majd fagyapottal béleljük őket, így óvjuk a bennük lévő termékeket. Végezetül pedig foszlásmentes, jutaszálból készült szalaggal kötjük át őket. Jelenleg 5 fajta box közül választhatnak a gazdik, de folyamatosan bővülünk újabb és újabb kreatív ötletekkel. Egy évvel ezelőtt, amikor ez az ötlet megszületett, körbejártuk a piacot mi is. Külföldön azt tapasztaltuk, hogy inkább az előfizetéses rendszer az, ami jobban megy. Mi pedig inkább fajtánként / típusonként szerettük volna valóra váltani a dobozokat. Itthon pedig azt láttuk, hogy ezekbe a csomagokba olyan termékek is vannak, amik nem organikusak vagy környezetben lebomlóak. Köztük olyan játékokkal, amik gumiból készülnek vagy rossz minőségű anyagokkal vannak kitömve. Ez pedig nem biztos, hogy olyan jót tesz kedvencünk gyomrának hosszútávon. A mi életünkben fontos szerepet játszik környezet megóvás, ezért ugyanolyan fontosnak tartottuk, hogy ezeket az ajándék boxokat is ennek megfelelően készítsük el! Célunk a bolygó megóvása és ha ezzel egy picit is hozzátudunk járulni, már megérte!

Honnan szerzitek be ezeket a szuper organikus darabokat?

A jutalomfalatok 80%-át itthonról, a többit pedig Svájcból szerezzük be. Magyar partnereink közé tartozik a Flash kutyapékség és Pet Farm Family, külföldről pedig a Hov Hov Dog Bakery szállítja kedvenceink snackjét. A játékokat is több helyről szerezzük be. Indulásunk óta megtalálhatóak nálunk a BECO PETS játékai és termékei, illetve nemrég egy szuper partnerrel bővültünk, a The Hound Project személyében. Nem utolsó sorban, az ápoló kutyakozmetikumokat a Sheila biztosítja számunkra.

Milyen árkategóriában mozognak a dobozok? Általában miket tartalmaznak?

Mivel több fajta box is megtalálható nálunk, így elég széles ár kategóriában mozgunk.

Legolcsóbb boxunk 4.990 forintba kerül, a legdrágább pedig 8.990 forintba. Tartalmaznak egy vagy több méreganyagmentes játékot, termékeket. Ezenkívül egészséges, adalékanyagmentes jutalomfalatokat, kekszeket és ínyencségeket. A legdrágább boxunkban pedig több játék is helyet kap. Pihe – puha plüssök, növényi rostból készült kötelek, rizspelyva labdák, csontok és sok más izgalmas dolog. Kedvenceink szőrének és bőrének az ápolásáról sem feledkezünk meg: elrejtünk a boxokba Vegán kozmetikumokat is. Nem utolsó sorban, pedig a gazdiknak kedvezve, praktikus termékeket adunk, így könnyítve meg a kutyás mindennapokat!

Összefoglalva olyan termékek találhatóak meg nálunk: amik természetes, organikus anyagokból készülnek. Kekszeinket nyugodtan csócsálhatja a blöki, nekünk pedig nem lesz bűntudatunk, ha ezzel indítjuk kedvencünknél a napot.

Mi a rendelés menete? Hogyan jutunk hozzá a megrendelt csomaghoz?

Nagyon egyszerű.

Válasszuk ki melyik boxot szeretnénk kedvencünknek, majd a kiegészítő információkat jelöljük ki a lehetőségeknél. Tegyük bele a kosárba, adjuk meg az adatainkat és válasszuk az INGYENES szállítási módot. Ezután egy visszaigazoló levelet küldünk, amiben minden szükséges információ le lesz írva, ami az utaláshoz kell. Ha megérkezett az összeg, összekészítjük, majd feladjuk elsőbbségivel a csomagot, amit a Magyar Posta szállít 1-3 munkanap alatt.

Ezután már csak a kibontás marad, amit, ha megörökít a gazdi szívesen fogadunk kép vagy video formájában.

 

„Minden szerető gazdinak és kutyusának ajánljuk dobozainkat, hiszen boxainkat úgy alkottuk meg, hogy árban mindenkinek megfizethetőek legyenek! Akiknek fontos a környezetvédelem és a környezettudatos életmód, a bolygónk megóvása. Célunk, hogy minél több kutyás család megismerje ezeket a szuper termékeket és hogy minimálisan hozzájárulhassunk kedvenceik boldogságához! „

 

Ha Te is szeretnéd meglepni kedvencedet, ITT tudod beszerezni a dobozokat!

A boxokat megtalálod a közösségi oldalakon is:

FACEBOOK | INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .