KutyaSarok
Kutyás szolgáltatásokTermékek

EBzee – Handmade Dog Design

Folytatnánk a Kutyás Szolgáltatások rovatunkat a következő Termék bemutatásával. Lehetőségünk volt kipróbálni az EBzee Handmade Dog Design egyik egyedi nyakörv-póráz szettjét. Zsófi (a termékek megálmodója) egy gyors méret és stílusegyeztetés után már küldte is nekünk a kiválasztott együttest. Nagyon gyorsan megérkezett, a méret tökéletes. Minőségi anyagokat használ, mely igazán strapabíró a hosszabb séták során is.

Feltettünk Neki is pár kérdést, ismerjétek meg jobban Zsófit és az EBzee Handmade Dog Designt! 🙂

KutyaSarok: Kedves Zsófi! Köszönjük, hogy elfogadtad a felkérésünket! Kérlek mesélj nekünk magadról egy kicsit, mikor kerültél először kutyák közelébe?
EBzee: 6 éves koromban vittem haza a játszótérről az első talált kutyámat, és mondhatni azóta sincs megállás :). Jelenleg 5 mentett kutyával és 4 macskával élünk együtt. Igyekszem aktívan részt venni állatmentésekben, igy-úgy támogatni és segíteni a bajba került állatokon. Mivel egész életemben csak mentett, befogadott állataim voltak/vannak, szívügyem az árva gazdátlan kutyák/macskák segítése.

KutyaSarok: Mesélsz egy kicsit arról, hogy hogyan indult az egyedi póráz-nyakörv készítés ötlete?
EBzee: Kicsit több mint másfél éve kezdődött a dolog 🙂
Első termékünk is ugyanúgy nyakörv-póráz volt, annyi különbséggel hogy azóta rengeteg változáson ment keresztül mind külső megjelenésben, mind minőségben. Mindig is törekedtem arra, hogy ne csak szép legyen az a termék, hanem tartós is és ami a legfontosabb, biztonságos is. Ezekből a kritériumokból nem tudok engedni, minden egyes darab ugyanolyan gondossággal készül, mintha a saját kutyáimnak csinálnám. A termékeink mind-mind erős, minőségi anyagból, speciális, fém, hegesztett alkatrészekből készülnek, ezért gyakorlatilag bármilyen tipusú és méretű kutyus számára megfelelőek. Fontos számomra az állatvédelem mellett a környezetvédelem is, ezeknek is igyekszünk maximálisan megfelelni, nem használunk semmilyen állati eredetű anyagot pl. bőrt vagy szőrmét, hiszünk abban, hogy a szőrme és a bőr azé és annak is áll a legjobban, aki beleszületik.

Ahogy említettem 5 saját kutyám van, mindig is szerettem viszonylag egyedi és vagány szetteket beszerezni nekik, valami olyat, ami nem jön szembe és ugyanakkor kifejezhetem vele az adott kutyus személyiségét is, hisz tudjuk, hogy minden kutyus más és más, fontosnak tartom ezt hangsúlyozni. Pl. van egy kutyusom, aki érzékeny és nem túl magabiztos, Ő a hobby sportoláshoz kapott egy hámot, amin koponyák és virágok vannak, ez egyben csajos és vagány is, önbizalom növelő 🙂

Egyedi, vidám minták, melyek méretre készülnek

KutyaSarok: Milyen méretben, milyen kutyusoknak készülnek a termékek?
EBzee: Termékeim 3 féle szélességben elérhetőek ( 20mm, 25mm, 30mm ) így gyakorlatilag bárki megtalálja a kutyusának megfelelő fazont és méretet az egész kistestűektől vagy babakutyáktól elkezdve a nagy vagy óriás méretűekig.

KutyaSarok: Terveztek még a nyakörveken és a pórázakon kívül mást is készíteni a kutyusok számára?
EBzee: IGEEEEEN 🙂 Rengeteg ötletem van még, lesz sok-sok újdonság is a közeljövőben. Nem szeretek kapkodni, egy-egy új dolog mielőtt elérhetővé válik bárki számára, azt megelőzi egy hosszabb folyamat, tervezés, legjobb alapanyagok beszerzése, és ami a legfontosabb, a tesztelés. Minden terméket hosszan tesztelünk saját kutyáinkon, mind tartósság és ami a legfontosabb, biztonság szempontjából. Ilyenkor ezek a termékek nálunk napi használatban vannak jó ideig, nem kíméljük, használjuk őket, mondhatni erős igénybevételnek vannak kitéve. Szó szerint földön, vízben, levegőben. Mindig igyekszünk az igényeknek megfelelni, ezeket alapul venni, pl. ezért lett nem is olyan régen egész kicsi és keskeny nyakörv a kínálat része.

KutyaSarok: Ha esetleg valaki személyesen is megtekintené a nyakörveket, hol teheti ezt meg?
EBzee: Személyesen is elérhetőek vagyunk már 2 helyen:
Szegeden a GastroDog üzletében ( Szeged, Sárkány u. 9. )
Illetve néhány hete a MANNA Állateledel üzletében is ( Zalaegerszeg, Berzsenyi Dániel u. 16. )
Szeretnénk még az üzletek listáját bővíteni a közeljövőben.

KutyaSarok: Hogyan lehet hozzájutni a nyakörvekhez, mi a rendelés menete?
EBzee: Megtalálhatóak vagyunk Facebook-on és Instagram-on is, rendelni az oldalaknak küldött üzenetben vagy e-mailben lehetséges. Egyedileg készítjük méretre a rendeléseket, ez néhány napot igénybe vesz. Ezek után pedig postán tudjuk küldeni a termékeket.
Készül most a weboldalunk is, ami egyben webshop is lesz, tehát hamarosan még egyszerűbben elérhetőek lesznek az egyedi nyakörveink és pórázaink.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .