KutyaSarok
Kutyás szolgáltatásokTermékek

Eb Laszti – egyedi nyakörvek, pórázok és lasztik!

Minden Gazdi álma, hogy kedvence minél egyedibb és minőségi felszerelésekben pómpázzon a séták során. De ezeken a tényezőkön kívül a minőség is nagyon fontos, hisz nem csak csinosnak kell lenni, hanem a biztonság is nagyon fontos! Ha Te is előnyben részesíted a szép és kifinomult, minőségi nyakörveket és pórázokat, akkor az Eb Laszti termékei között érdemes körülnézned. Nem csupán a korábban említett termékek miatt, hanem a szuper strapapíró lasztik miatt is, ami könnyen kutyusod kedvencévé válhat!

A brand megálmodóját, Gabit kértük, hogy meséljen pár szóban, honnan jött neki az ötlet, hogy egyedi felszereléseket készítsen kutyusok számára.

KutyaSarok: Kérlek pár mondatban mesélj magadról, kutyás múltadról!
Eb Laszti: Gabi vagyok, 26 éves vagyok. Mindig is szerettem az egyedi kézzel készített dolgokat. Eredetileg Dekoratőrként végeztem, de úgy alakult, hogy egy kötelekkel és hálókkal foglalkozó cégnél kötöttem ki. Ott ismerkedtem meg az alapanyaggal és láttam meg benne igazán a lehetőséget. Sajnos saját kutyám nincs. Szeretem az állatokat, van is, volt is sok féle, de úgy alakult, hogy kutyát eddig még nem tudtam befogadni. Tavalyi évben úgy döntöttem elvégzek egy kutyakiképző tanfolyamot, mert szerettem volna valami olyat csinálni, ami velük kapcsolatos. A Tanfolyamra egy kedves barátnőm kutyájával jártam, aki labdabolond volt, és neki készült az első laszti. Végül a kiképzéssel nem foglalkozom, de valami sokkal jobb lett belőle.

Szuper strapabíró pórázok, csodaszép színekben

KutyaSarok: Mikor indítottad a vállalkozásod, mik voltak az első termékek?
Eb Laszti: Tavaly nyáron készültek az első labdák. Úgy indult, hogy mivel a csoporttársaknak nagyon tetszett az általam készített labda kértek ők is, és végül bíztattak, hogy vágjak bele. Először csak pár labdát felraktam, mint eladó. Ezért is Eb Laszti a név, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire sikeres lesz. Aztán szépen lassan egyre többen írtak, hogy készítsek pórázt és nyakörvet.

KutyaSarok: Az egyedi nyakörvek és pórázok mellett szuper lasztikat is készítesz a kutyusoknak. Miket lehet tőled még rendelni, illetve van-e még tervben valami új dolog?
Eb Laszti: Mindig bennem van, hogy kellene valami új. Most jöttem ki egy új póráz-nyakörv szettel, ahol a kötelet vízálló hevederrel kombinálom. A játékok terén van tervben termékbővítés a közeljövőben. Szeretnék új dolgokat kitalálni a lasztik mellé.

KutyaSarok: Elsősorban milyen kutyusoknak ajánlod ezeket?
Eb Laszti: Mindenkinek. Én számomra az első a biztonság. Minden darabot úgy készítek el, hogy megkérdezem a gazdit milyen kutyusnak lesz. Hozzá megfelelő méretű karabinert választok, és ez alapján készítem el. A kötél hajókötél így több 100 kg-ot elbír ezáltal nem fog elszakadni csak úgy. Rengeteg fajta kutyusnak készítettem már, legyen kicsi vagy nagy. A Lasztikat meg persze a labdabolond, húzós játék kedvelő kutyusoknak 😊.

KutyaSarok: Hogyan lehet hozzájutni a termékeidhez, mi a rendelés menete?
Eb Laszti: Facebookon és Instagramon vagyok megtalálható. Annak az oka, hogy nincs honlapom egyedül az, hogy minden darabot kutyára szabok. Ezáltal a honlapon nem lenne lehetőségem mindent megtudni és a megrendelő és kedvence számára a legmegfelelőbbet készíteni. A Rendelés üzenetben történik vagy e-mailben. Az oldalamon az Árlistánál részletesen leírom, hogy mire van szükség a rendelés leadáshoz, de mindig szívesen segítek kitalálni. Egyedi kéréseket is szoktam teljesíteni.

KutyaSarok: Személyesen hol találkozhatunk Veled és a termékeiddel?
Eb Laszti: Van néhány viszonteladóm Magyarországon ahol 1-2 termékem megtalálható. Vácon, Siófokon és Budapesten. Mellette pedig, meghívás alapján járok vásárokra. Idén az Országos Bulldog Találkozókon és Tacskó találkozókon voltam a Velencei Kutyásstrandon többször is. Jövőre biztos megyek ezekre a rendezvényekre amennyiben nem maradnak el. Érdemes az oldalamat követni, ott mindig megosztom, hogy a közeljövőben hol lehet majd személyesen is találkozni velem, és megtekinteni a termékeket.

Ha Te is szeretnél rendelni, itt eléred a termékeket:
Facebook | Instagram

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .