Dog In Bed – Prémium minőségű kutyaágyak

Küldetésünk, hogy a legtartósabb és legtökéletesebb kutyaágyat hozzuk létre, ami megóvja kutyád egészségét is!

A fő szempont az ágyak tervezésekor a tartósság, kényelem, könnyű tisztíthatóság, egészségmegőrzés és a letisztult, elegáns kivitelezés volt, innovatív technológiák használatával. Ezen alapelvek szigorú előtérbe helyezése mentén lettek összeválogatva a legtökéletesebb anyagok, és ennek eredményeképpen született meg prémium minőségű kutyaágyunk, amely a világ bármely kutyaágyával felveszi a versenyt és akár több mint 10 évig is megőrzi tökéletes minőségét!

A  kutyaágyak részletes felépítése és tulajdonságai

A huzatok:

  • AquaClean Technológiával készülnek. Az Aquaclean technológia egy forradalmian új eljárás, mely lehetővé teszi, hogy a foltok csupán egy kis víz, vagy nedves rongy segítségével eltávolíthatók legyenek. Így a karbantartás nagyon egyszerűen és minimális idő alatt elvégezhető. Az Aquaclean Technológia egy fejlett bútorszövet védelmi eljárás. Az eljárás során minden egyes szövetszálat egy láthatatlan molekuláris bevonattal fednek le, így a szennyeződés nem tud beszívódni az anyag belsejébe.
  • Extrém strapabíró és kopásálló képességűek. Egy jó strapabírású, erős szövet kopásállósági mutatója, vagyis Martindale értéke 30-40 ezer. A mi kutyaágyaink kopásállósági értéke 250.000 Martindale, amiből látható, hogy ez egy extrém magas érték és ennek köszönhetően, akár 10 évig megőrzik vadonatúj külsejüket.
  • Mosógépben is moshatóak, lecipzározhatóak. A huzatok rendkívül egyszerűen tisztíthatóak nedves ronggyal, de 40 fokon mosógépben is moshatóak, mivel egyszerűen lecipzározhatóak.
  • Antiallergének és antibakteriálisak. Megakadályozzák a poratkák és baktériumok elszaporodását, ezért akár érzékenyebb vagy allergiás kutyák is használhatják. Ezen tulajdonságukat a SAFE FRONT® technológiának köszönhetjük, ami egy speciális védőbevonat a huzatokon.
  • Folyadék és szennyeződéstaszítóak. Az Aquaclean Technológia nemcsak folyadék taszító hatású, hanem egyben megkönnyíti a szövetek tisztítását is. Lehetővé teszi, hogy a szennyeződés a szövetből könnyűszerrel a vízbe távozzon, és ezáltal leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot, valamint elősegíti a folt eltávolítását.
  • Antisztatikusak, taszítják a kutyaszőrt. Az Aquaclean szövetek struktúrájukból adódóan antisztatikus anyagok, ezért taszítják a házi kedvencek szőrét. Ha a kutyaágy felületére kerül a szőr, azt ronggyal vagy porszívóval egyszerűen eltávolíthatod.
  • Karomálló védőréteggel rendelkeznek. Az általunk gyártott kutyaágy huzatai olyan innovatív technológiával készült védőréteggel rendelkeznek, mely egy rugalmas és hajlékony akadályt képez a szöveten és meggátolja, hogy a házi kedvencek karmai behatoljanak a szövetszálak közé és felszakítsák azokat.
  • Légáteresztőek, jól szellőznek. Használat közben a levegő szabadon áramolhat át a huzat anyagán, így rendkívüli komfortérzést biztosít kedvencednek, valamint a kutya túlmelegedését is megakadályozza.

A szivacsok:

  • Egészségóvó kialakításúak. A precízen megválasztott, kiváló minőségű hab szivacs miatt, kutyaágyaink kímélik kutyád ízületeit, gerincét, csípőjét levéve róluk a terhelést és kényelmesen eloszlatva azt. Valamint a gerincet egyenes, egyenletes helyzetben tartják, emiatt elkerülhetőek a gerincbántalmak is.

DogInBed

Rendelnél Te is? Keresd fel Őket!

WEB: doginbed.hu
E-mail: info@doginbed.hu
Facebook | Instagram

Forrás: doginbed.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás