KutyaSarok
Hírek

Kutyás karácsonyi vásár a Golftanyán – Élménybeszámoló

Az idő is kedvezett december 3-án a kutyásoknak a Golftanyán, ahol megtartottak a Walking Dog és a Sixfeet dog design szervezésében egy szuper karácsonyi vásárt.

11 órától várták a kedves érdeklődőket a már jól bevált helyszínen, a Golftanyán. A helyszín újra kutyaugatástól volt hangos, kedvenceink önfeledten tudtak újra együtt játszani, és még az idő is nekik kedvezett.

11

A kutyusok ismét szabadon játszhattak, a gazdik pedig ismét ismerkedhettek más kutyásokkal. A standokon különböző finomságokkal, felszerelésekkel és érdekességekkel települtek ki a kutyás szolgáltatók, akiktől hasznos információkat is megtudhattak az oda látogatók.

33

DogSurf standjánál a szitterkedés rejtelmeit ismerhettük meg, a HerbArting kutyasampon 100%-ig természetes samponokat árult, a Madzag sokszínű póráz és nyakörv kollekcióját mutatta be. Kint volt még a Kutyabarát.hu, valamint az ohmyDOG kutyakozmetika is. A Flash kutyapékség ízletesebbnél ízletesebb kekszekkel csábította magához a kutyusokat. Az Öko-Park Panzió-Kemping*** és Kalandpark is kitelepült, a Walking Dog standjánál pedig különböző ajándéktárgyakat lehetett vásárolni. A Sixfeet dog design szebbnél szebb felszereléseket hozott a vásárra, csak úgy, mint a Polka Dog. Akikkel még találkozhattak a látogatók: Wash and Vau kutyamosóZaZa KutyaruhaVizslaboltKutya-fizioterapeuta, Bálint AndreaHusse MagyarországFAPF (Foundation of Animal Protection in Füzesabony) Hungary.

32

34

A legnagyobb élmény – szerintem az összes kilátogató kutyás nevében mondhatom – az volt, hogy kedvenceink önfeledten, szabadon játszhattak a nagy területen más kutyusokkal, és új barátokra tehettek szert.

A Walking Dog csapata így zárta az eseményt:

Úgy érezzük, hogy nagyon jól sikerült a Karácsonyi vásár, pozitív visszajelzést kaptunk mind a kiállítóinktól, mind a résztvevőktől. Ráadásul az idő is kegyes volt hozzánk, hiszen ragyogó napsütésben volt részünk egész nap.
Emellett sikerült a Füzesabonyi Állatmenhelynek is segítenünk, többen jelentkeztek karácsonyi ideiglenes befogadónak és adományoztak is a menhelynek.
Reméljük, hogy sikerült ünnepi hangulatot varázsolnunk a gazdiknak és a kiskutyáknak is! 🙂

Facebook oldalunkon megtaláljátok fényképes beszámolónkat is!

 

Cikk: kutyasarok.hu
Képek: kutyasarok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .