KutyaSarok
Kutyás szolgáltatásokSzolgáltatók

Egyedülálló nyomozós játék kutyával a Margitszigeten!

A Walking Dog kutyás közösség legújabb kezdeményezése ötvözi a szabadulós játékokat a kutyasétáltatással, ezáltal egyedülálló élményt nyújt a kutyás élet szerelmeseinek: ez a Walking Dog Detective.

A Walking Dog Detective egy szabadtéri nyomozós játék, melynek célja, hogy a kutyasétáltatást felejthetetlen élménnyé tegye, örömteli perceket szerezve ezzel a gazdiknak és kutyáiknak egyaránt. Egy titkos vacsora rejtélyét kell megoldani, melynek nyomai a Margit-szigetre vezetnek. Egyedülálló játék ez az exit game szerelmeseinek. Akik szeretik a fejtörő, izgalmas, nyomozós játékokat, és mindezt szabadtéren játszanák, akár kutyáik társaságában, akkor ezt pont nekik találták ki! A kilenc állomásból álló játék viszont nemcsak kutyásoknak szól: a szervezők azt mondják, hogy akár kutya nélkül is végigjátszható, és az élmény garantált.

A játék egy erre a célra fejlesztett weboldal segítségével kommunikál a játékossal, tehát okostelefon és mobilnet elengedhetetlen a játék elkezdéséhez, de semmi másra nincs szükség ezeken kívül, csak legyen egy-két szabad óra, kedv, és irány a Margit-sziget, annak is az Árpád-híd felőli része, mivel a játék első állomása ott található.

WDD_cover_02

A játékkal kapcsolatban Kovács-Goda Nórát kértük, hogy válaszoljon pár kérdésünkre:

Honnan jött az ötlet?

A csapatunk nagyon szereti az exit gameket, rendszeresen járunk szabaduló szobákba. Innen jött az ötlet, hogy milyen jó lenne ha lenne egy játék kutyákkal is, nem volt, úgyhogy megcsináltuk! 🙂

Elsősorban kiket céloztok meg a játékkal, kiknek ajánlanátok?

A játék elsődleges célja, hogy egy felejthetetlen kutyasétáltatásban legyen része annak aki játszik vele. Így mindenkinek ajánljuk, aki kedvet érez egy kis sétához a Margitszigeten a kutyájával, és ezt összekötné egy izgalmas játékkal. Különösen azoknak, akik szeretik az exit gamek feladattípusait, hangulatát.

Milyenek a tapasztalatok/visszajelzések a már teljesített gazdi-kutyus párosoktól?

Eddig két hónap alatt több, mint 60 nyomozócsapat játszott velünk, és a legnagyobb öröm, hogy eddig kizárólag csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. 🙂
Pár visszajelzés a Facebook oldalukról:
Happy visszajelzése
Kifli visszajelzése
Luna visszajelzés
Sára visszajelzés
Sophie visszajelzés
Hugó visszajelzés

WDD_01

Terveztek-e a közeljövőben nagyobb megmozdulást, vagy hasonló programot/játékot?

Október 7-én rendezzük az őszi kutyás pikniket és vásárt a Golftanyán, ez most a nagyobb megmozdulás körülöttünk, most erre és a Walking Dog Detective játékra fókuszálunk, de a hosszútávú terveink között szerepel több helyszínnel kibővíteni a játékot.
A piknikről minden infót az eseményben lehet találni, amit folyamatosan frissítünk.

WDD_09

Ha kedvet kaptatok játszani, akkor látogassatok el a walkingdog.hu-ra, ahol minden infót megtaláltok. Scherlockok és Watsonok készüljetek ebeitekkel, oldjátok meg a margitszigeti vacsora rejtélyét! Nézzétek meg a kedvcsináló videót a játékról!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .