KutyaSarok
Programok

Nyakas Gábor – Négylábú pszichológia | 2017. május 25.

Minden, amiről Cesar Millan előadásán sem esett szó! Nyakas Gábor előadása a kutyák pszichológiájáról.

„A kutya az ember legjobb barátja”, szól a mondás, melyet a világon kivétel nélkül mindenki ismer. Négylábú társaink egyes elméletek szerint már a középső kőkorszak óta hű követőink, ők azok, akik mindig csillogó szemmel várnak haza minket, akikből könnyen erőt és jókedvet meríthetünk egy nehéz nap után, és akik bármit is teszünk, minden hibánkat megbocsájtják.

De vajon, mi zajlik le pontosan a lelkükben? Mire gondolnak tanítás, séta, heverészés közben? Milyen kötődéseik vannak? Hogyan alakul ki a jellemük, miként vállnak örökmozgó rosszcsontokból, komoly, kimért felnőtt kutyákká? Vajon a kutyát kell nevelnünk, vagy sokkal inkább a gazdát? Egyáltalán minden embernek való egy kutya?

nyakasgabor

Nyakas Gábor egész életét négylábú kedvenceink megismerésének, és az ember-állat kapcsolat feltérképezésének és mélyítésének szentelte, többek közt jó kapcsolatot kialakítva Cesar Millannal, napjaink legismertebb kutyakiképzőjével. Most azonban Gábor olyan interaktív előadással készül, melyen a résztvevők azokra a kutyáikkal kapcsolatos aggasztó kérdésekre is választ kaphatnak, melyek megvitatására még Cesar Millan előadásán sem került sor.

Jegyek kaphatóak 2017. március 20-tól a szervező, a Best-Work Kft. irodájában (1093 Budapest, Lónyay utca 41. flm. 6., 18-as kapucsengő) személyesen hétköznap 8 és 17 óra közt, valamint egyéni megbeszélés szerint hétvégén is; illetve átutalással, melynek részleteit az info@pszichologuskepzo.hu e-mail címen tudja egyeztetni ügyintézőnkkel.

A jegy ára: 2017. május 7-ig., vasárnap éjfélig 1.900 Ft, azt követően 2.900 Ft
Időpont: 2017. május 25., csütörtök, 18 óra
Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont (9. kerület, Könyves Kálmán körút 12-14., I. emelet)
Facebook eseményLINK

Képek: szekesfehervar.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .