KutyaSarok
Kutyás szolgáltatásokTermékek

Walkie nyakörvek – kis és középtermetű kutyáknak

Folytatnánk a sort a hazai manufaktúrák bemutatásával. Ezúttal a Walkie márkanév tulajdonosa, Judit vezetett be minket a kulisszák mögé. Fogadjátok sok szeretettel! 🙂

Termékei kézzel készülnek, egyedi megrendelés alapján. Főként a kis és közép termetű kutyusokat célozzák meg a nyakörvekkel, de egyedi igények alapján is dolgoznak.

Judithoz gyerekkora óta kutyákkal él, elképzelhetetlennek tartja nélkülük az életét. Végzettségét tekintve is kutyakozmetikus. Nagyon fontosak számára négylábú kedvencei, teljes értékű családtagként kezeli őket. Jelenleg 2 Jack Russell Terrier és egy husky boldog gazdája (a 2 macskájuk mellett) 🙂

Vállalkozását 2013-ban indította, az első nyakörveket a saját és ismerősei kutyáinak készítette. Ők voltak a „tesztpilóták”, akik nem haragudtak, ha 1-2 hiba csúszott a termékekbe gyártás közben, nekik köszönhetően mára bátran mer kereskedni ezekkel a termékekkel. Idővel bővült a skála, jelenleg nyakörveket készít több féle kivitelben, pórázakat, hámokat, valamint ezek mindegyikét szettként is.

Elsősorban a kis- és középtermetű kutyáknak ajánlja az általa készített termékeket, az ezeknél nagyobb termetű kutyáknak már komolyabb felszerelést javasol a húzóerejük miatt.

Folyamatosan figyeli az igényeket és igyekszik lépést tartani azok változásával. Szereti az egyedi kéréseket, mert amellett, hogy kihívást jelenthetnek, még inspirálják is az új megoldások és ötletek felé.

Lehetőségünk volt kipróbálni nekünk is egy általa készített szettet. Judit egy extra aranyos Mikulásos-hóemberes nyakörv-póráz együttest küldött, így igazán elkezdhettünk az ünnepekre hangolódni már a séták alkalmával is. Az anyagát tekintve a terméknek is teljes mértékben meg vagyunk elégedve. Bár nem kell nagy húzó erőt vissza tartani vele (:D), fogásra kényelmes, tartós darabokról beszélhetünk. Kidolgozásukat tekintve aprólékos, kifinomult termékek.

Ha kedvet kaptál a rendeléshez, nem kell mást tenned, mint ellátogatni a webshopba, biztosan találsz majd kedvedre való mintát. A rendelés menete egyszerű, mint bármelyik országos shopban. Futárszolgálattal történik a kézbesítés. A fizetés opcióknál igyekezett Judit lefedni a legjobb lehetőségeket. Általában véve a webes kereskedelemnél a fő szempont az egyszerűség és a vásárlóbarát megoldás volt.

Ha szeretnéd személyesen is szemügyre venni az egyedi nyakörveket, akkor jelenleg országosan 5 viszonteladó van, akinél személyesen is tudsz vásárolni. Kecskeméten, Szegeden, Zalaegerszegen, Budapesten személyesen megvásárolható, valamint Debrecenben személyes átvételi lehetőség is van.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .