KutyaSarok
Kutyás szolgáltatásokTermékek

superDog box

Az újdonsült vállalkozás egyik tulajdonosát, Horváth Annát kérdeztük az indulásról és a rendelhető dobozokról! Lepd meg kutyusodat egy doboznyi szeretettel! 🙂

Mikor indult, és mi inspirálta a vállalkozás indulását?
A superDog box ötlete már 2 évvel ezelőtt megfogalmazódott bennünk, de az elhatározás csak nemrégiben született meg. Mindig is nagyon szerettük a kutyákat, és fél évvel ezelőtt örökbe fogadtuk kis keverékünket, Diócskát. Ő motivált és inspirált minket arra, hogy végre megvalósítsuk álmunkat, hogy minél több Gazdinak és kutyusának örömet szerezhessünk boxainkkal.

Dió

Milyen dobozok közül lehet válogatni?
Jelenleg 5 féle doboz közül tudnak a Gazdik választani.

Snackbox

A Snack box különféle jutalomfalatokat, fogtisztítót, csontot és sok más finomságot tartalmaz. A Snack box-nak van egy csirkementes verziója is, hiszen gondoltunk azokra a kutyusokra, akik érzékenyek a csirkére.

Superbox2

A Super box olyan meglepetéseket tartalmaz, amelyekre mindennap szüksége lehet kedvenceinknek. A dobozban különféle jutalomfalatok, minimum 2 játék, illetve egyéb hasznos kiegészítők találhatók, melyek folyamatosan változnak, hiszen a kutyusoknak az év más-más szakaszaiban különböző dolgokra lehet szüksége.

Kalandorbox

A Kalandor box-ot olyan kutyusoknak ajánljuk, akik nagyokat kirándulnak a Gazdijukkal, igazi felfedezők, akik szeretnek kalandozni a természetben, hiszen ebben a csomagban itató palackot, frizbit, labdát, különféle jutalomfalatokat, törölközőt, kutyapiszok tartót és hozzá való zacskót találnak, illetve egy egyedi sportzsákot, amelybe mindezeket magukkal tudják vinni.

Tréningbox

A Tréning box-ban pedig olyan ajándékok vannak, amelyek segíthetik kedvenceink játékos fejlődését: klikker, ultrahangos síp, snack tartó zsák, reflex labda, kreatív játék, tömör gumilabda, köteles labda, illetve megannyi jutalomfalat.

Boxaink összeállítása során figyelembe vesszük a kutyus nemét, fajtáját, illetve egyéb igényeit.

Mi a rendelés menete, illetve milyen időközönként lehet rendelni?

Rendelésmenetere

A Gazdik honlapunkon keresztül tudnak rendelni, melyet a www.superdogbox.com címen érhetnek el. Miután kiválasztották a számukra megfelelő csomagot, a rendelés véglegesítése során a Megjegyzés rovatba be tudják írni kutyusuk nemét, fajtáját, illetve egyéb igényeit. Ezekre az információkra azért van szükségünk, hogy minél egyedibb boxokat tudjuk összeállítani, amik maximálisan megfelelnek a Gazdinak és kedvencének egyaránt. Webáruházunk és boxaink folyamatosan elérhetőek.

Elsősorban kiknek ajánljátok?
Minden olyan kutyatartónak és kutyabarátnak, aki igazi meglepetést szeretne okozni kedvencének hasznos, minőségi ajándékokkal.

Még több részletért és rendelésért látogass el az oldalra:
superdogbox.com | Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .