KutyaSarok
HírekKutyás szolgáltatásokSzolgáltatók

Kutyás parkok egy helyen!

Egy új kezdeményezés, ami összegyűjti a kutyás parkokat, játszótereket.

A Felelős Állattartás oldalán most már Ti is feltölthetitek a térképre kedvenc kutyafuttatótokat, parkotokat és játszótereiteket is. Továbbá szavazhattok arról, hogy a Bayer jóvoltából melyik kutyás hely legyen felújítva a jövőben.

Szavazni 2017. március 6-tól 2017. május 31-ig lehetséges. A Program keretében kiválasztott, felújított kutyafuttató átadásának tervezett ideje: 2017. szeptember 9.

Nem találod a térképen a kutyajátszóteret amire szavaznál?
Tedd a térképre azt a kutyajátszóteret, amelyiket szeretnél nevezni a pályázatra!

1. lehetőség: Keress a helyszínre, helyezd el a pontos helyet jelző tűt. A térképre helyezett jelölő az egérrel szabadon mozgatható a kívánt helyre. Ha a jelölő jó helyen van, kattints a hely mentése gombra.

2. lehetőség: Amennyiben kitöltötted a címet, megkerested a helyet, az „Utcanézet” gomba kattintva viszont nem látszik a kutyajátszótér (mert elavult a Google utcanézete), akkor a „Kép feltöltése” gombbal tölts fel egy képet a játszótérről.

Fontos, hogy a kép legalább 1920px széles legyen és 5MB-nál kisebb. Ha ezt megtetted az „Utcanézet” gombbal ellenőrizheted a feltöltött képet. Ha rendben van, kattints a hely mentése gombra.

Töltsd ki a regisztrációs kérdőívet. Adminisztrátorunk ellenőrizni fogja a helyet, és ha az megfelel az Általános Részvételi és Adatkezelési Feltételekben megfogalmazott követelményeknek, élesíti a helyszínt. E-mailben fogunk kiértesíteni, hogy mikortól indulhat a szavazás az általad regisztrált helyszínre.

FONTOS: Csak városhatáron belüli, elkerített kutyajátszótereket lehet feltölteni, illetve ezekre lehet szavazni!

Az oldalt ITT tudod elérni!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .