KutyaSarok
Hírek

Fogadj örökbe egy kutyust a Fővárosi Nagycirkuszban!

Új kampányt indított a Fővárosi Nagycirkusz, melynek keretein belül az előadásokban szereplő kutyusokat fogadhatják örökbe a kedves nézők.

A produkció során a darabban látható kutyusoknak szeretnék megtalálni az új, szeretetteljes otthonát, hogy később a Lúdas Matyi a cirkuszban előadásokba már csak fellépni járjanak vissza a Fővárosi Nagycirkuszba.

0bobe
Böbe
0folti
Folti
0maci
Maci
0neo
Neo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben valamelyik kutyus felkeltette az érdeklődésed, kérünk, keress bennünket az info@fnc.hu e-mail címen!

KUTYAMENTŐ ANGYALOK EGYESÜLET

„Egyesületünk küldetésének érzi az állatok tiszteletének népszerűsítését, hogy az állatokat ne csak haszontárgyként tartsák számon, hanem érezni, örülni képes élőlényként bánjanak velük. Ezenkívül harcolunk a rossz bánásmódok ellen, különös tekintettel az állatkínzásokra. Megteszünk mindent, hogy a tudomásunkra jutott esetek ne maradjanak büntetlenül!”

A Lúdas Matyi a cirkuszban produkció résztvevői kérik a nézőket, hogy lehetőségeik szerint támogassák az állatmenhelyeket!

Hontalan kutyák a Lúdas Matyi a cirkuszban című előadásban

A Fővárosi Nagycirkusz a megújuló cirkuszművészet jegyében fontosnak tartja kiemelni ember és állat együttélésének, harmonikus kapcsolatának jelenőségét. Színpadra, porondra – így a Fővárosi Nagycirkusz porondjára is – csak olyan állatszámok kerülhetnek, amelyek kifejezik az egymás iránti bizalom és az egymás felé tanúsított szeretet fontosságát. A produkciónk előkészítése során számos állatmenhellyel felvettük a kapcsolatot, míg kiválasztottuk az előadásban szereplő legalkalmasabb, legügyesebb négylábú barátainkat. A produkció idején a legszigorúbb EU előírásoknak megfelelő kennelek az ideiglenes lakóhelyük.

A Fővárosi Nagycirkusz életében most először fordul elő, hogy nem elégszik meg azzal, hogy állatbarát produkciókat mutat be, de proaktívan részt kíván venni az elhagyott állatok sorsának felelősségvállalásában.

Forrás: fnc.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .