KutyaSarok
HírekProgramok

Dogz Fesztivál és Konferencia

Az év legnagyobb kutyás fesztiválja 3 helyszínnel, 16 szakemberrel és közel 20 kutyás programmal vár minden hazai kutyatartót, kutyás szakembert, jövőbeli gazdát, vagy egyszerűen csak a négylábú kedvencek szerelmeseit!

Az ingyenes szabadtéri programokon a látogatók számos kutyafajtával ismerkedhetnek meg, informálódhatnak akülönböző fajtaklubok képviselőitől, illetve kutyás bemutatókat is megnézhetnek.

Lesz falkaséta, amely kiváló alkalmat teremt új barátságokra, mind a gazdik, mind a kutyák számára. Ha még nem tudjuk, milyen sport illik kutyusunkhoz, de szeretnénk vele minőségi időt együtt tölteni, érdemes belenézni a sportágválasztókínálataiba, ahol betekintést nyerhetünk az agility, a dog-dancing, a terelés és a mondioring világába is. 

A jelenélvő állatorvosoktól kaphatunk tippeket, tanácsokat, hogyan segítsünk kutyánknak, hogy hosszú, boldog és egészséges életet éljen.

A fesztiválon jelen lesz a Rex Kutyaotthon Alapítvány és a Noé Állatotthon Alapítvány is, így ismerkedésre, játékra és örökbefogadási edukációra is adott a lehetőség.

Az ingyenes programokat egészíti ki a Dogz Konferencia része, amelyet a Magyar Zene Házában tartanak, ahol Magyarországon egyedülálló formában gazdagodhatunk a hazai kutyás szakemberek, etológusok, biológusok, kiképzők és mentálhigiéniás szakemberek által átadott tudással. Az előadásokra érdemes ellátogatni azoknak, akiket mélyebben is érint a kutyák világa – az interaktív keretek között megszerzett többlettudás minden bizonnyal később is sokáig kíséri majd útján az érdeklődőket.

Ne hagyd otthon négylábú kedvencedet sem, és élvezzétek együtt a napot!

Részletek: https://indaevents.hu/e/dogz

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.