Wuuff – online bizalmi tér tudatos kutyavásárlóknak

Január elején elindult a Wuuff.dog innovatív online felület, amely kutyatenyésztők és kutyavásárlók számára készült. A magyar startup technikai újítások egész sorával nyújt segítséget abban, hogy a leendő gazdi megtalálja álmai kedvencét és azt a tenyésztőt, akiben teljes mértékben megbízik.
A Wuuff alapelve, hogy a fajtatiszta kutya kiválasztásakor minden esetben tudatosságra és körültekintésre van szükség. Amikor valaki négylábút vásárol, nem csupán egy házi kedvencre tesz szert, hanem valódi társat választ magának. A magyar startup vállalkozás alapítója, Fagyal Sándor nem ismeretlen a kutyatenyésztők és a fajtatiszta kutyusokat előnyben részesítők körében. Már 15 éve dolgozik tenyésztőkkel és olyan családokkal, akik kutyát keresnek maguknak. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szerzett arról, hogy a két csoport milyen nehézségekkel küzd.
„A tenyésztők és a kutyavásárlók közötti kommunikációban egyfajta bizalmi szakadék van” – mondja Fagyal Sándor, a Wuuff ügyvezetője. „Számunkra az a legfontosabb, hogy biztonságossá és könnyebbé tegyük a leendő gazdi számára, hogy fajtatiszta, egészséges kutyatársra találjon; valamint hogy a négylábú kedvencek a legmegfelelőbb tulajdonoshoz kerülhessenek. Sokszor szembesültünk azzal, hogy a vásárlók tanácstalanok, mert nem látják át a rendelkezésre álló információhalmazt, a tenyésztők pedig általában nem értenek hozzá, hogy megfelelően prezentálják a kutyákat.” A Wuuff moderátorként – az online világ más területein már létező megoldásokkal – igyekszik kiszámíthatóvá tenni a felek egymásra találását. Az oldal fejlesztésekor számos tenyésztő véleményét is kikérték, hogy a site a lehető legjobban megfeleljen a tenyésztői igényeknek.
0wuuff
A Wuuff ingyenes online felület, ahová nemcsak a házi kedvenceket eladásra kínálók, hanem a vevők is regisztrálhatnak, akárcsak egy hirdetési oldal esetében. Az alapvető különbség a már ismert hirdetői platformok és a Wuuff között, hogy a tenyésztők itt visszakövethetőek, hiszen azok a vevők, akik a Wuuff fizetési felületén vásároltak kutyát, automatikusan lehetőséget kapnak arra, hogy értékeljék az eladót. Egy másik innovatív szolgáltatás, hogy a Wuuff csapata segítséget nyújt a tenyésztőknek a kutyák professzionális online profiljának kialakításában, így a leendő gazdi egy helyen, könnyen áttekinthető formában talál meg minden fontos információt.
Az oldalon újdonságnak számít az online fizetési felület, valamint a 24 órás foglalás, amellyel lehetőség nyílik arra, hogy a vevő a végső döntés előtt átgondolja a vásárlást. Mindkét újítás iránt nagy az érdeklődés a tenyésztők körében, számos kérdés érkezett ezekkel kapcsolatban a január 7-én és 8-án zajló Champion Show kutyakiállításon, ahol a Wuuff először mutatkozott be a szakmai közönség számára.
Wuuff
A Wuuffról
A WUUFF alapítói 15 éves, nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek a tenyésztőkkel és a vásárlókkal való kapcsolattartásban. Ezt a tapasztalatot felhasználva készítették el a wuff.dog weboldalt, amely mindkét fél számára kényelmessé és biztonságossá teszi a kutyavásárlást. Célja, hogy a vásárlóknak és a tenyésztőknek kiszámítható, minőségi felületet biztosítson, annak érdekében, hogy a kizárólag fajtatiszta kutyák a legjobb helyre kerüljenek. A keresést és az eladást többek között a 24 órás foglalási lehetőség és az online fizetési rendszer segíti. A WUFF nem helyettesíteni kívánja a személyes találkozást, hanem támogatni a tenyésztők és a vásárlók közti bizalom kiépítését.
wuuff.dog/hu | R. Nagy András

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás