KutyaSarok
Hírek

Kutyák járulnak hozzá, hogy a Telenor ügyfeleire több figyelem jusson

Egy kísérleti kutyanapot követően minden péntek állatbarát nappá vált a Telenornál. Ilyenkor a kutyás munkatársak behozhatják kedvenceiket az irodába, az állatok jelenléte pedig kellemes, lazább hangulatot teremt a székházban. A mobiltársaság hisz abban, hogy ez a pozitív hatás az ügyfelekkel való kapcsolatra is hatással lehet, és most közkinccsé teszi kutyás tapasztalatait, hogy ezzel buzdítson más cégeket is az állatos munkanapok bevezetésére.

2017 nyarán egy kísérleti munkanapot szervezett a Telenor, aminek keretében egy napot a gazdáikkal együtt a kutyák is az irodában és az épületet körülvevő kertben tölthettek. Jelenlétük nem csak gazdáik, hanem az állatbarát munkatársak körében is nagy sikert aratott. A próbanap sikere után szeptembertől minden péntek kutyanap a törökbálinti székházban, a Telenor pedig most összegyűjtve a tapasztalatokat más cégeket és nagyvállalatokat is a kutyabarát munkanapokra buzdít.

„A Telenor házban a modern munkakörülmények mellett számos kényelmi funkció is a rendelkezésünkre áll, így a napi munka mellett feltöltődésre is van lehetőség. Mégis nagyon sokat ad a mindennapokhoz, hogy a hét egy napján a kutyatulajdonosok kedvenceikkel együtt jöhetnek dolgozni: az állatok jelenléte erősíti a pozitív hangulatot és az egymással lazábban együtt dolgozó kollégákat is képes közelebb hozni egymáshoz. Ez javítja a cégen belüli közös munkát, a hatékonyságot, az eredményeket pedig ügyfeleink a szolgáltatásaink jobb minőségén keresztül érezhetik. A kezdeményezés bevezetéséhez a kutyások, a kutyákkal óvatosabb viszonyt ápoló kollégák és az épületüzemeltetési csapat által közösen kidolgozott kutyanap-etikett fontos lépés volt, és a program pozitív hatásainak láttán most ezt a tudást szeretnénk közkinccsé tenni más cégek, vállalatok számára is.” – mondta el Kiss Judit, a Telenor HR igazgatója.

„Hogyan legyél kutyabarát munkahely” tippek, trükkök és tapasztalatok gyűjteménye az alábbi linken érhető el: https://connectedlife.telenor.hu/varatlan-vakkantas-a-meeting-kozepen

A Telenor életében a kutyák már többször is szerephez jutottak: a reklámfilmekben rendszeresen felbukkanó négylábúak mellett a mobiltársaság már 2014-ben támogatta a Vigyél Haza Alapítványt a kutyatartóknak és kutyabarátoknak egyaránt hasznos „Vigyél Haza” okostelefonos alkalmazás kifejlesztésében. Az app a gazdiknak segít vigyázni saját kedvencünkre, eltűnése esetén meggyorsíthatja a keresést, valamint örökbefogadásra váró kutyák kereshetők benne az ország minden pontján, illetve a kutyabarát éttermek, szállások és kutyajátszóterek listája is elérhető. Ezen felül a kóbor állatok hazajutását segíti a „kóbor kutyát láttam” bejelentő menüpont, és egy igen fontos funkció, a kutyaelsősegély kisokos is helyet kapott a Vigyél Haza alkalmazásban.

„Nagy öröm számunkra – és természetesen a kutyabarátok számára is -, hogy a Telenor komoly lépéseket tett a hazai kutyabarátság népszerűsítése érdekében. A vállalat vezetése felismerte, hogy egy kis rugalmassággal kutyabarát munkahellyé válhat, még ha egyelőre csak heti egy napon is, de ezzel már több munkavállalójának és kutya-családtagjainak szerzett örömet. Követendő példának tartjuk a Telenor lépését.” – fogalmazott Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu projektvezetője.

A május 12-én megrendezett Belvárosi Kutyafesztiválon is várja az érdeklődőket a Telenor, ahol a Vigyél Haza alkalmazás első 150 új felhasználóját egy-egy menő kutyatállal jutalmazzák.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .