KutyaSarok
Hírek

Kidobott kutyust mentett a kutyát sétáltató férfi

Egy kutyát sétáltató férfi lett figyelmes a kiskutyára az út szélén, akit deformitása miatt raktak ki az utcára. Nem volt benne biztos, hogy meg tudja menteni, de mindent megtett, hogy segítsen rajta, így megmentette az életét.

Elvitte a helyi állatvédőrséghez, ahol mindent megtettek annak érdekében, hogy felkutassák a megfelelő szakembert, aki segíteni tud a kiskutyusnak. Végül Leslie Bird, a  NorCal Bully Breed Rescue alapítója és vezetője a segítségére sietett. Elnevezte Buggynak, majd rögtön az állatorvoshoz sietett vele.

Buggy1

Dr. Bleakley, az állatorvos, négy hónaposra tippelte a kutyus életkorát, majd egy hosszú listányi egészségügyi problémát sorolt fel, aminek nagy része genetikai volt – köszönhető a túltenyésztésnek. Szegény Buggy ennek köszönheti a kidülledt szemeit, amiről a nevét is kapta (angol megnevezése ennek a betegségnek: bug-eyed).

Buggy2

Annak ellenére, hogy ilyen sok egészségügyi problémával szenved, igazán energikus és vidám kutyus. Megmentője folyamatosan tájékoztatja Facebook oldalán követőit Buggy állapotáról. Egyesek szerint csak azzal lehetne szegényt megmenteni, ha elaltatják őt, viszont Bird törli ezeket a kommenteket, hogy csak a pozitív gondolatok maradjanak a bejegyzései alatt.

Buggy3

Az állatorvosok egyhangúan biztatják a gazdit, hogy nincs semmi oka az eutanáziára. Ehelyett minden elképzelhető vizsgálatot elvégeznek rajta, hogy boldog és teljes élete legyen.

Buggy4

Képek: Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .