KutyaSarok
Hírek

Hős kutya miatt maradt életben a gyerek két napig

Hős kutyus mentette meg a gyermeket Szibériában.

Januárban végén történt Dél-Szibériában, Lokotyi járásban, hogy egy anya elment otthonról és a verandán hagyta a tulajdonképpen magatehetetlen kétéves gyermekét – írja a Siberian Times. A gyermek életét a kutya mentette azzal, hogy két napig folyamatosan megpróbálta melegen tartani.

A gyereket két nappal az anya távozása utána szomszédok fedezték fel, elég rossz állapotban, ugyanis teljesen kihűlt. Csak azért élte túl az átlagosan mínusz 12 fokban kint – amely olyankor elérte a mínusz 21 fokot is -, mert az eb melegítette. A helyiek tisztviselők szerint az állat egy nagybetűs hős és megmentő.

Szibéria

A kisfiút, akinek a nevét nem osztották meg a médiával, azonnal kórházba vitték, miután megtalálták és lapinformációk szerint csak múlt hét pénteken hagyhatta el az intézményt, vagyis akkor lett az állapota kielégítő.

Az anya börtönbüntetésre számíthat, továbbá már biztosan elveszítette a felügyeleti jogot a gyermek felett. A szomszédok úgy tudják, a nő tervezett négy napra hagyta a verandán a gyereket és a kutyát. Hogy mire gondolt, nem tudni.

Cikk: bors.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .