NOT JUST RUN: jótékonysági futam, tavaszi HDR örömfutás

Jótékonysági versennyel vág neki az esztendőnek a Hard Dog Race szervező csapata. A kutyás terepfutás szerelmesei, köztük a leghűségesebb barátjukkal közös kihívás élményével éppen most ismerkedők, 2023. április 29-én egy épített akadályok nélküli pályán áldozhatnak szenvedélyüknek és próbálhatják ki magukat.

A HDR csapata idei első rendezvényével Törökmezőn, a Börzsöny egyik legismertebb turisztikai célpontjának festői környezetében ad randevút a kalandvágyóknak. A találkozó igazi tavaszi örömfutásra ad lehetőséget, a kitűzött feladatokat a téli hónapok bezártsága után a szabadba visszatérő gazdik és kedvenceik éppen úgy teljesíthetik, mint a mostoha körülményekkel évszaktól függetlenül szakadatlanul dacoló elszánt futók. Kihívásokban, kalandokban, jó hangulatban ezúttal sem lesz hiány, és a résztvevők egy, a HDR szellemiségéhez illeszkedő karitatív célkitűzéshez is hozzájárulnak.

NOT JUST RUN – Fuss egy jó ügyért!

Hét esztendőre visszanyúló gyakorlatukat követve a HDR szervezői most sem érik be önmagában a kutyás terepfutás örömének megszerzését szolgáló körülmények megteremtésével, csapatuk idei első versenyével ismét a legelesettebb, legrászorulóbb négylábúakért dolgozó szervezeteket támogatja.

Szlogenjüket aktuális vállalásukhoz igazítva „Hat láb, két szív, három menhely!” felkiáltással rendezik meg április 29-én, szombaton a „NOT JUST RUN – Fuss egy jó ügyért” címmel meghirdetett jótékonysági futamot, amely a gazdi-kutya párosoknak szánt kihíváson felül nemes célt ad a résztvevők valamennyi lépésének.

A hat kilométeres, mesterséges akadályokat nem tartalmazó pályát a HDR világával most ismerkedők is könnyen teljesíthetik, és nevezéskor választhatnak, hogy a Retriever Rescue, a Tetovált Állatmentők, vagy az Ürömi Állatotthon nonprofit szervezetének munkáját segítik nevezési díjuk egy részével.

Az április utolsó hétvégéjére meghirdetett rendezvényre a HDR csapata várja a terepfutás valamennyi szerelmesét, a szabadidő eltöltésének ezen válfaja iránt akárcsak most nyitó gazdikat és leghűségesebb barátaikat, az érdeklődő családtagokat, a szurkolásukkal a verseny hangulatához hozzájáruló kísérőket.

A kihívás adott, a pályáról és az erőt próbáló útvonalról a szervezők gondoskodnak, az izgalom pedig jön magától. A kalandvágyóknak így nincs más dolguk, mint leadni a nevezésüket, néhányat még aludni, aztán felvenni a futócipőt, a kutyára hámot, pórázt csatolni, majd felsorakozni a rajtvonalnál.

Hard Dog Race verseny, Not Just Run futam: 2023. április 29. 9.00.

Helyszín: Törökmező, Törökmező Turistaház és Kalandpark

Nevezés és további információk: https://harddograce.hu/event/not-just-run/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás