Quantcast

Kutyabarát munkahely lett az UNION Biztosító

Milyen egy igazán trendi munkahely? Az UNION szerint élhető, szerethető és kutyabarát.  A biztosító a saját tulajdonában lévő Kálvin Tower irodaházban tette lehetővé munkavállalói számára, hogy a hét bármely munkanapján négylábú kedvenceikkel érkezzenek munkába.

A VIG három magyarországi vállalatának fúziójával párhuzamosan az UNION megújította vállalati stratégiáját is, ennek szellemében nem csak új arculattal, új szlogennel jelentkezett a nagyvállalat, hanem mindenekelőtt új megoldásokon dolgozik mind ügyfél, mind munkavállalói oldalon.

A kutyabarát munkahely megteremtésének célja, hogy az UNION még élhetőbb, szerethetőbb nagyvállalattá váljon.

Az UNION már az 5. legnagyobb biztosító a magyar piacon. Ez az előkelő piaci pozíció egyet jelent azzal is, hogy még nagyobb felelősséggel tartozunk az ügyfeleink és a kollégáink felé. Ebben a szellemiségben folyamatosan arra törekszünk, hogy megújuljunk,
megtaláljuk a még modernebb megoldásokat, és azon dolgozunk, hogy az UNION egyszerre legyen cool, mint brand, mint szolgáltató és cool, mint munkahely. Ezért a biztosítási szektorban ezidáig egyedülálló módon váltunk kutyabarát munkahellyé
” – mondta Lehel Gábor, az UNION elnök-vezérigazgatója.

Az UNION a kutyabarát munkahely bevezetésénél is a professzionalizmus mellé tette le a voksát, és közösen dolgozta ki a programot a Dogz@work csapatával, akik a kutyabarát munkahely specialistái a piacon. A programban azokra is gondoltak, akik nem elkötelezett kutyabarátok, hiszen csak így valósítható meg az igazán élhető és szerethető légkör az irodában.

Milyen előnyökkel jár, ha a kutyák megjelennek a munkahelyen?

  • Pozitív hatást gyakorol az egész szervezetre.
  • Segítenek a stressz csökkentésében.
  • Javítják a munka és a magánélet egyensúlyát.
  • Növelik a kreativitást.
  • Oldottabbá teszik a hangulatot.
  • Közösséget építenek.
  • Egyéni és csapat szinten is növelik az elkötelezettséget

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

megosztás